Epoxy gulvbelægning

Dette er det traditionelle epoxygulv, hvor man får et fugefrit, slidstærkt gulv. Der kan vælges mellem mange forskellige farver og blank/mat udseende osv. Der vurderes fra gang til gang, hvilken løsning, der vil egne sig bedst til det pågældende gulv og dets funktion. At gulvet er fugefrit, giver mulighed for at anvende det, hvor man har specielle krav til hygiejne. Et andet krav til gulvet kan være gulvets holdbarhed i forhold til hvilke materialer, gulvet skal kunne modstå og til rengøringen af gulvet.

Belægningen kan lægges ovenpå eksisterende, gamle fliser eller klinker. Så kan den eksisterende membran under gulvet bibeholdes, og renoveringen bliver ikke så omfattende, da man ikke skal fjerne den gamle gulvbelægning. Der vælges her, om de gamle fuger skal kunne ses, eller der skal spartles ud med en cementbaseret spartelmasse, så fugerne ikke kan ses. Det samme vil kunne gøres ovenpå fliser på vægge, hvor der også er mulighed for en anden farve end gulvet og udspartling af gamle fuger. Dette vil kunne udføres alle steder på erhvervsgulve og i private hjem, hvor underlaget er til det.

Således kan et godt, men umoderne gulv gøres moderne og spændende, uden at det er nødvendigt at fjerne de gamle fliser eller klinker. Ofte fejler de ikke andet, end at de måske er blevet slidte og udseendet ikke længere er tidssvarende.

Epoxygulve kan anvendes på industri- og værkstedsgulve, butiksgulve, køkkener, badeværelser, garagegulve – mulighederne er mange, og det er ikke kun industrien, man lægger et epoxygulv, men også i private hjem, hvor man ønsker et individuelt, unikt gulv.

Gulve malet med epoxy giver en belægning, der er

  • Fugefri
  • Rengøringsvenlig
  • Slidstærk
  • Mange muligheder for design/udseende
  • Kan lægges direkte ovenpå gamle fliser/klinker