Flydemørtel gulv

Flydemørtel er en selvnivellerende cementmørtel, også kaldet tyndpus. Det anvendes som fundament og til opretning af gulve for videre behandling.

Har man problemer med fugt nedefra, kan der laves en fugtspærre. Fugtspærren udføres som et lag, der hindrer fugten i at trænge op igennem gulvet nedefra. Dette kan være en god investering for at undgå efterfølgende problemer med belægningen ovenpå og rummets indeklima.

Designgulv / New Yorker gulv

Et gulv belagt med flydemørtel kan slibes, så det ligner et gammelt, slidt betongulv. Dette meget rustikke gulv kaldes for et designgulv eller New Yorker gulv. Udseendet bliver forskelligt alt efter hvordan, der slibes og hvilken lak, der gives som afsluttende behandling. Der kan varieres fra det helt rå og uslebne til det pænere, men stadig rustikke udseende. Gulvet efterbehandles med mat eller blank epoxy, hvilket giver et slidstærkt, rengøringsvenligt gulv.

Et designgulv / New Yorker gulv vil egne sig alle steder, hvor der ønskes et råt og industrielt udseende. Det være sig i butikker, kontorer og i private hjem.

Et designgulv / New Yorker gulv er

  • fugefrit
  • slidstærkt
  • råt og rustikt udseende
  • unikt og naturligt
  • praktisk og rengøringsvenligt

Hos Andersens Maler- og Gulvfirma hjælper vi gerne med at lægge dit nye design- eller New Yorker gulv, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud